Thursday, 9 June 2016

50 Top FICO Multiple Choice Questions and Answers

Below are the list of top 50 FICO multiple choice questions and answers for freshers beginners and experienced pdf.

FICO Multiple Choice Questions and Answers

1. SAP SUPPORT PACKS CAN BE APPLIED TO WHICH TYPE OF LANDSCAPE?
A. 1-SYSTEM LANDSCAPE
B. 2-SYSTEM LANDSCAPE
C. 3-SYSTEM LANDSCAPE
D. ALL OF THE ABOVE    
Ans: D

2.  ON SAP INSTALLATION WHICH OF THE FOLLOWING CLIENT/CLIENTS ARE MADE BY DEFAULT?
A. CLIENT 000
B. CLIENT 001
C. CLIENT 066
D. ALL OF THE ABOVE  
Ans: D

3. IS IT POSSIBLE TO HAVE MULTIPLE LANDSCAPES IN ONE TRANSPORT DOMAIN ?
A.  YES  
B.  NO
Ans: A

4. THE SYSTEMS IN A SYSTEM LANDSCAPE SHARE CUSTOMIZING AND REPOSITORY OBJECTS VIA ________ ?
A. TRANSPORT REQUESTS  
B. CONSOLIDATION ROUTE
C. REMOTE FUNCTION CALL
D. ALL OF THE ABOVE
Ans: A

5. DEVELOPMENT CLASSES CONTAINS ____________?

A. REPOSITORY OBJECTS  
B. USER MASTER DATA
C. CUSTOMIZING DATA
D. ALL OF THE ABOVE
Ans: A

6. IS IT POSSIBLE TO DEFINE MORE THAN ONE CONSOLIDATION AND DELIVERY ROUTES IN A TRANSPORT DOMAIN ?
A.  YES  
B.  NO
Ans: A

7. WHICH OF THE FOLLOWING INFORMATIONS ABOUT TRANSPORTS REQUESTS NOT PRESENT IN COFILES?

A.  INFORMATION OF TRANSPORT TYPES
B.  REQUIRED IMPORT STEPS
C.  TRACE FILES    
D.  POST PROCESSING EXIT CODES
Ans: C

8. WHICH OF THE FOLLOWING FUNCTION PHYSICALLY WRITES FILES TO THE OPERATING SYSTEM LEVEL IN TRANSPORT MANAGEMENT SYSTEM?
A.  IMPORT
B.  EXPORT
C.  BOTH A & B
D.  NONE OF THE ABOVE
Ans: B

9. WHICH VERSION ONE CAN USE ENHANCED TRANSPORT MANAGEMENT SYSTEM (TMS+) ?
A.  NW 700 SP12  
B.  NW 700 SP10
C.  BOTH A & B
D.  NONE OF THE ABOVE
Ans: A

10. WHICH OF THE FOLLOWING TRANSACTION CODE USED TO RELEASE A TASK?
A.  SE05
B.  SE07
C.  SE09  
D.  SE04
Ans: C

11. COPYING OF ONE PACKAGE NAME TO ANOTHER PACKAGE NAME IS CALLED ?
A.  TRANSPORT OF COPIES
B.  RELOCATION    
C.  CUSTOMIZING REQUEST
D.  WORKBENCH REQUEST
Ans: B

12. IF WE WRITE AN ABAP PROGRAM IN CLIENT 800 AND MAKE A TRANSPORT REQUEST FOR THIS THEN THE REQUEST OF WHICH TYPE?
A.  TRANSPORT OF COPIES
B.  RELOCATION
C.  CUSTOMIZING REQUEST
D.  WORKBENCH REQUEST    
Ans: D

13 WHILE DOING SYSTEM COPY, YOU HAVE TO PRESERVE RFC DESTINATIONS (SM59), WHAT PROCEDURE WILL YOU FOLLOW?
A.  EXPORT SM59 TABLES USING TRANSPORT REQUEST  
B.  TAKE SNAPSHOTS AND PRESERVE THEM
C.  THIS IS NOT POSSIBLE, THE DATA WILL BE OVERWRITTEN
D.  USER SAP* AND INSTALL
Ans: A

14. WHAT IS THE FULL FORM OF SSCR?
A.  SAP SOFTWARE CHANGE REQUIREMENTS
B.  SAP SOFTWARE CHANGE REQUESTS
C.  SAP SOFTWARE CHANGE REGISTRATION    
D.  SAP SOFTWARE CHANGE REPRESENTATION
Ans: C

15.IN WHICH SUBDIRECTORY THE SUPPORT PACKAGES SHOULD BE UNCARRED ?
A.  /USR/SAP/TRANS/EPS/IN  
B.  /USR/SAP/TRANS/OUT
C.  /USR/SAP/TRANS/LOG
D.  /USR/SAP/TRANS/SUPP
Ans: A

16. IN WHICH CLIENT SHOULD WE CONFIGURE STMS ?
A.  000    
B.  001
C.  800
D.  ANY CLIENT
Ans: A

17. WHICH OF THE FOLLOWING SAP TOOL/TOOLS USED IN A  CUSTOMIZING PROJECT ?
A.  SAP IMG
B.  TRANSPORT ORGANIZER
C.  ABAP WORKBENCH
D.  A & B
Ans: D

18. IN A THREE SYSTEM LANDSCAPE THE PROJECT MANAGER WILL EXPORT HIS REQUEST FROM QUALITY SYSTEM?
A.  RIGHT
B.  FAKE  
Ans: B

19. WHAT ARE THE COMPONENTS OF R3 SYSTEM WITH RESPECT TO THREE TIER ARCHITECTURE?
A.  DATABASE,APPLICATION,PRESENTATION  
B.  DEVELOPMENT,QUALITY,PRODUCTION
C.  DEMO,TRAINING,SANDBOX
D.  MS,ICM,GN
Ans: A

20. WHEN A USER SENDS REQUEST TO SAP SYSTEM VIA BROWSER, WEB REQUESTS ARE FIRST HANDLED BY?
A.  ICM  
B.  MS
C.  GW
D.  SDM
Ans: A

21. WHICH SYSTEM IS RESPONSIBLE FOR MAINTENANCE OF INFRASTRUCTURE & CONFIGURATION OF STMS?
A.  DOMAIN CONTROLLER  
B.  SOFTWARE DEVELOPMENT SYSTEM
C.  PORTAL SYSTEM
D.  PRODUCTION SYSTEM
Ans: A

22. TRANSPORT REQUEST IS MADEUP OF ?
A.  COFILE
B.  DATAFILE
C.  BOTH A & B  
D.  NONE OF THE ABOVE
Ans: C

23. TRANSACTION SCC1 COPIES CHANGES FROM ONE CLIENT TO ANOTHER CLIENT BASED ON ?
A.  TASK
B.  TRANSPORT REQUEST
C.  TRANSPORT REQUEST & IT’S TASK
D.  ALL OF THE ABOVE  
Ans: D

24. WHICH OF THE FOLLOWING DOES NOT COME UNDER /USR/SAP/TRANS ?
A.  BIN
B.  PROFILE    
C.  TMP
D.  LOG
Ans: B

25. WHICH OF THE  FOLLOWING CONTANS A MESSAGE SERVER ?
A.  DIALOG INSTANCE
B.  CENTRAL INSTANCE    
C.  BOTH A & B
D.  NONE OF THE ABOVE
Ans: B

26. IN SAP NETWEAVER AS ABAP+JAVA TWO DIFFERENT DATABASES ARE REQUIRED, ONE FOR ABAP, ANOTHER FOR JAVA. ?
A.  RIGHT    
B.  FAKE
Ans: A

27. COMMUNICATION BETWEEN ABAP STACK AND JAVA STACK IS DONE THROUGH ___. ?
A.  SDM
B.  JCO    
C.  SCM
D.  ICM
Ans: B

28. BASIC FUNCTIONALITY 7.00 MATCHES WITH CORE COMPONENT ?
A.  6.0  
B.  5.0
C.  4.7
D.  NONE
Ans: A

29. DATA FROM DIFFERENT CLIENTS IS KEPT SEPERATELY?
A.  AT THE O.S LEVEL
B.  AT THE KERNEL LEVEL    
C.  BOTH
D.  NONE.
Ans: B

30. A NEW PATCH DEPLOYEMENT IN JAVA STACK IS DONE BY THE TOOL?
A. SPAM
B. SAINT
C. TP
D. SDM  
Ans: D

31. WHICH OF THE FOLLOWING WILL BE DEFAULT NAME OF CONSOLIDATION ROUTE FOR A THREE SYSTEM LANDSCAPE CONTAINING, QMS, DMS AND PMS SYSTEMS?
A. ZQMS
B. ZDMS  
C. ZCON
D. ZDEV
Ans: B

32. WHICH OF THE FOLLOWING STRATEGIES IS MOST RECOMMENDED AS A TRANSPORT STRATEGY IN SAP?
A. QUEUE CONTROLLED MASS TRANSPORT    
B. QUEUE CONTROLLED SINGLE TRANSPORT
C. WORKFLOW CONTROLLED TRANSPORT
D. NONE OF THE ABOVE
Ans: A

33. IN A TRANSPORT DOMAIN CONTAINING 8 SYSTEMS, TWO SYSTEMS CAN SHARE A SAME SYSTEM ID ?
A. RIGHT
B. FAKE    
Ans: B

34. IS IT POSSIBLE TO DEFINE MORE THAN ONE CONSOLIDATION AND DELIVERY ROUTES IN A TRANSPORT LANDSCAPE ?
A.  YES
B.  NO    
Ans: B

35. WHICH OF THE FOLLOWING PROPERTY SHOULD ONE CONSIDER WHEN DECIDING THE DOMAIN ?
A. /USR/SAP/TRANS/EPS/IN  ?


B.  /USR/SAP/TRANS/OUT
C.  /USR/SAP/TRANS/LOG
D.  /USR/SAP/TRANS/SUPP

    CONTROLLER SYSTEM.

A.  HIGH AVAILIBILITY
B.  EASILY ACCESIBLE
C.  PROTECTED UNDER A DEMILITARIZED ZONE
D.  LEAST USAGE

36. WHEN DOES THE BUFFER OF PRODUCTION GETS POPULATED IN STANDARD THREE SYSTEM LANDSCAPE ?

A.  EXPORT FROM THE DEVELOPMENT
B.  IMPORT INTO QUALITY      
C.  IMPORT INTO PRODUCTION
D.  EXPORT FROM QUALITY
Ans: B

37. IN A THREE SYSTEM LANDSCAPE, HOW CAN YOU APPLY A SNOTE THROUGHOUT THE LANDSCAPE ?
A.  APPLY IN DEVELOPMENT, THEN IN QUALITY AND FINALLY IN PRODUCTION  
B.  APPLY IN DEVELOPMENT,EXPORT, THEN IMPORT IN QUALITY AND FINALLY IN PRODUCTION    
C.  APPLY ONLY IN DEVELOPMENT AND PRODUCTION
D.  THROUGH TRANSACTION – LANDNOTE
Ans: B,C

38. WHICH OF THE FOLLOWING WILL CHANGE AFTER APPLYING SUPPORT PACK TO A COMPONENT ?

A. COMPONENT RELEASE VERSION
B. ANCIENT LICENSE GETS DELETED
C. SUPPORT PACKAGE PATCH LEVEL  
D. KERNEL PATCH
Ans: C

39. WHICH OF THE FOLLOWING IS CLIENT DEPENDENT REQUEST ?

A.  TICKTING REQUEST
B.  CUSTOMIZING REQUEST    
C.  WORKFLOW REQUEST
D.  WORKBENCH REQUEST
Ans: B

40. A PROJECT MANAGER MAKES ______ AND DISTRIBUTES INDIVIDUAL  ______ TO THE CUSTOMIZING TEAM ?

A.  PROJECT, TRANSPORT REQUEST
B.  PROJECT, TASK
C.  TASK, TRANSPORT REQUEST
D.  TRANSPORT REQUEST, PROJECT
Ans: B

41. WHEN YOU WANT TO ADD A NEW COMPONENT TO YOUR EXISTING NW 700 SYSTEM, FOR EXAMPLE, FIN_BASIS 700 – YOU WILL USE ?

A.  SPAM
B.  SAINT    
C.  SDM
D.  JSPM
Ans: B

42. WHEN YOU WANT TO ADD A NEW PATCH TO YOUR EXISTING COMPONENT, FOR EXAMPLE, FIN_BASIS 700 – YOU WILL USE ?

A.  SPAM  
B.  SAINT
C.  SDM
D.  JSPM
Ans: A

43. THREE SYSTEMS IN A SINGLE LANDSCAPE CAN HAVE DIFFERENT TRANSPORT DIRECTORIES ?

   A. YES    
B.  NO
Ans: A

44. THE FOLLOWING TABLES ARE USED FOR COMMUNICATION BETWEEN RDD* JOBS AND TP WHILE IMPORT OF A TRANSPORT REQUEST ?

   A.TRBAT    
B. T000
C. TRJOB    
D. USR02
Ans: A,C

45. WHAT WILL YOU CHECK WHEN YOU SEE A TRUCK SYMBOL IN IMPORT QUEUE, AND THE TRANSPORT IS HANGING ?

   A. YOU WILL CHECK THE LOGS IN /USR/SAP/TRANS/TMP
B.  YOU WILL CHECK IF THE USER TMSADM IS LOCKED
C.  CHECK IF RDDIMPDP IS RUNNING AS BACKGROUND JOB
D.  CONTACT THE DEVELOPER FOR CLARITY

    DEPLOYEMENT

A.  /USR/SAP/TRANS/EPS/IN
B.  /USR/SAP/TRANS/OUT
C.  /USR/SAP/TRANS/LOG
D.  /USR/SAP/TRANS/SUPP

46. What is the T Code for payment with printout?
A.   F-18
B.   F-19
C.   F-20
D.   F-17
Ans:  A

47. What is the T Code for post incoming payments?
A.   F-27
B.   F-28
C.   F-55
D.   F-11
Ans:  B

48. What is the T Code for document archving?
A.   F145
B.   F045
C.   F405
D.   F05
Ans:  B

49. What is the T Code for clear customer?
A.   FB1D
B.   FBD1
C.   F1BD
D.   FB1C
Ans:  A

50. What can be the reasons for archiving data?
A.   Improve response time
B.   Keep data secret from auditors
C.   Reduce system downtimes during software upgrades
D.   None of the above
Ans:  A,C

51. Which of the following are required settings for foreign currency valuation?
A.   Define exchange rates
B.   Define valuation methods
C.   Define expense and revenue accounts for exchange rate differences
D.   Specify balance sheet adjustment accounts for receivables and payables
E.   All the above
Ans:  E

52. The posting peroid can be defined for each:
A.   Company code
B.   Accounting principle
C.   Posting period variant
D.   Accrual type
E.   All the above
F.   a,b and d
Ans:  F

53. What is the purpose of account determination?
A.   Document type
B.   Debit account
C.   Credit account
D.   Balance sheet account
E.   All the above
F.   a, b and c
Ans:  F

54. Which of the following are the fields of 'General Data' in customer/vendor accounts?
A.   Insurance
B.   Account Management
C.   Both the above
D.   None of the above
Ans:  C

55. Which of the following are process dimensions of SAP business workflow?
A.   Organization4 structure
B.   Process structure
C.   Function
D.   Information
E.   All the above
F.   None of the above
Ans:  E

No comments:

Post a Comment